Euromillions

Euromillions är Europas största lotteri och vinster betalas ut till ditt bankkonto i Sverige. Det enda du behöver göra är att köpa rader som kostar 35 kronor styck för att kunna ta del av jackpotten som just nu ligger på 637 miljoner kronor. Läs mer om Euromillions på Casino Lotteriet.

Lottot är väldigt enkelt. Du spelar på 5 nummer mellan 1–50 och två stjärnnummer mellan 1–12. Du vinner jackpotten genom att få 5+2 rätt, men chansen att detta inträffar är otroligt liten. Däremot är jackpotten mycket större än på många andra sajter, och det är ju storvinsten som man jagar som spelare. Ingenting är omöjligt och till och med en blind höna kan någon gång lyckas slå rätt, så varför inte prova Euromillions?

Hos Euromillions hemsida kan du även se på en film som visar hur du spelar. Att vinna en jackpott är något som de flesta människor någon gång har drömt om, men som få faktiskt försöker att uppnå. Det är ett ypperligt tillfälle att sätta igång med Euromillions eftersom de har både större jackpottar än konkurrenterna, och de är verksamma i 13 olika länder i Europa. Vill man läsa mer om det finstilta och lära sig mer om de mest frågade frågorna så finns allt förklarat hos Euromillions.

I dagens digitala värld så är det otroligt enkelt att spela spel på nätet och nu har man chansen att till och med spela med spelare från många andra europeiska länder för att ta del av de största jackpottsummorna vilket är väldigt spännande och nytänkande. Det kan även vara så att man vill variera sitt spelande på slots eller poker, och letar efter något helt annorlunda, och då är Euromillions ett säkert kort. Det krävs så lite möda för att spela på lotto och man kan slänga iväg en rad på sin lunchrast eller när man vaknar på morgonen.

Allt är klart på några klick och sedan är det bara att vänta in nästa dragning. Så enkelt som det bara kan bli! Lotto är också lite av en folksport som många håller på med tillsammans i kompisgäng. Det hjälper till med samhörighet och skapar något att umgås tillsammans med vilket stärker kamratband och ökar sociala cirklar. Prova Euromillions tillsammans med andra eller själv, men en sak är säker – du är en av de som har chans till vinst!